Säterbygdens Ridklubb: 10 maj 2014

Publicerat av Jennie Börs den 10 Maj 2014 kl. 20:56 i Tävling
Idag har vi haft lokal ponnyhoppning på klubben, Johanna har varit med och hoppat båda ponnyerna. För Miros del innebar det en comeback på hoppbanan efter fem(!!) års uppehåll, han har enbart tävlat på klubbnivå hos oss. Johanna och Miro debuterade även på en nya höjd.

Miro 75cm (LE+)
Miro hoppade väldigt fint på framhoppningen, det höll i sig även inne på banan. Han kom lite konstigt på något hinder väl inne men han löste det och hoppade så glatt ändå, men överlag en riktigt fin runda med många fina språng. Felfritt och clearroundrosett!

Vi alla var riktigt nöjda och glada över vår lille busponny, som även han var väldigt nöjd med livet. Öronen spikade framåt och det syns verkligen hur roligt han tycker det är, han vet ju dessutom så väl att han är snyggast i världen.

 
Jumanji 80cm (LD)
Jumanji hoppade även han fint på framhoppningen och det höll i sig även inne på banan. Fin runda med bra flyt och fina språng, det är roligt att se att de hittar dit även inne på tävlingsbanan. Felfritt och clearroundrosett!

Jumanji 90cm (LC)
Eftersom första rundan blev så bra efteranmälde vi till LC i avd B för att de skulle få känna på lite högre hinder även på tävling. De fick ett stopp på andra hindret, Johanna slappnade av lite för mycket och Jumanji utnytjade givetvis det men sedan hittade de ett bra flyt runt resten av banan och även fina språng. En bom fick de även med sig ner, Jumanji river sällan men vårt Dalviks kvarn-hinder är ett hinder som de tycker om att riva verkar det som. De kom alltså runt med 8 fel men vi var väldigt nöjda med honom ändå.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback