Duktiga ponnyer

Publicerat av Jennie Börs den 11 Maj 2014 kl. 17:09 i Vardag
Idag har våra kusiner fått motionerat ponnyerna! Jag har länge tänkt prova sätta upp Filippa på Miro, hon har så pass bra balans och är försiktig i sin ridning. Miro kan ju bli rädd om ryttaren hamnar i obalans eller för oförsiktig på fel sätt mot honom, men det kändes verkligen som att Filippa skulle klara av utmaningen. Det gick superbra! Jag satt upp en stund först och red lite, sedan fick hon testa. Hon skrittade slalom mellan hindersstöd och skrittade över bommar i lättsits. Trava gjorde vi också, till en början var Miro rätt spänd men sedan insåg han att det inte alls var speciellt farligt. Miro skötte sig verkligen super, i skritten gick han på tygeln hela tiden och det kom även lite i traven, söteponnyn.

Elias fick rida på Jumanji. Han har inte ridit speciellt mycket men idag har han styrt slalom och ridit över bommar i skritt, i traven har han fått börja träna på lättridning. Det var två nöjda barn och två nöjda ponnyer som gick in i stallet igen efter ridningen.

 
När jag ändå är inne på ponnyer med nya ryttare på ryggen tänkte jag passa på att slänga upp de här två bilderna från gårdagen! Hur många av er är det som kommer ihåg Evita? Ponnyn som vi hade på foder i 11 månader under 2011? Hon var i alla fall med på hemmatävlingarna igår med en ny liten ryttare på ryggen, nu har nämligen lillasyster fått tagit över. Tänk vilken bra ponny hon är, verkligen en riktigt läromästare. Den ponnyn saknar jag allt.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback