Born to roll

Publicerat av Jennie Börs den 22 Mars 2014 kl. 13:25 i Allt & inget
Vädret har allt varit varierande den här veckan, från barmark till mer snö än det varit på hela vintern till barmark igen. Frågar ni mig var det rätt onödigt, jag menar, det hade precis torkat upp och nu är det blött ute igen. Det verkar i alla fall torka upp i rekordfart nu igen, vilken känns positivt.

Ponnyerna får njuta ute i solskenet utan täcken och är så nöjda så. Miro passar givetvis på att göra sina värsta lerinpackningar, den där ponnyn lever verkligen för att rulla och lorta ner sig. Han finner ständigt nya anledningar och det spelar ingen roll om det är nytt spån, om han är lite svettig, lerigt ute eller om det rent av bara är torsdag. Tur för honom att han är väldigt gullig i alla fall, oavsett om han är lerig, dammig eller spånig. Skinande blank föredrar visserligen jag, men det alternativet är rätt nerröstat hos herren.

Jumanji passar på att rulla sig så länge Miro tillåter det, eller när han är själv i hagen. Miro har ju nämligen en tendens till att bestämma och hittar Jumanji ett rullställe är det inte sällsynt att Miro kommer och kör bort honom för att själv rulla sig där istället. Lite egoistisk är han allt. Medan Miro rullar brukar Jumanji däremot passa på att bjuda in till bus eller bita Miro i rumpan, det gäller ju att passa på medan han redan ligger på backen. Annars kör Miro bara bort honom, om han inte själv är på bushumör det vill säga.


På bilden här ovan ser ni gårdagens lerinpackning, Miro var helnöjd med den. Mindre nöjd däremot över att jag och Johanna kom med magicbrush i högsta hugg och tog bort allt. Allt för sur kan han däremot inte ha blivit för han var väldigt fin när jag joggade honom lite barbacka därefter.

Kommentarer
Kommentar av: Malin Ottenbäck

Det är så typiskt när hästarna rullar sig den här årstiden. Eftersom det är så himla lerigt. ;)

Svar: Verkligen, känns ju taskigt att ha täcke på bara för lerans skull också... :)
Jennie Börs

2014-03-23 @ 07:48:45
Blogg: http://tildaomalin.blogg.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback