Top of the world

Publicerat av Jennie Börs den 06 Januari 2014 kl. 19:11 i Vardag
Idag blev det en liten spontan minifotografering med Miro, jag gick däremot all-in med tanke på att Johanna till och med lockade håret på mig. Den där hårlockningen var däremot slöseri med tid, för när vi val skulle ta bilder hade håret hängt ut sig nästan helt. Minsta lilla fuktighet i luften och håret blir rakt igen, så otroligt tråkigt. Till studenten blir det nog en hel flaska hårspray per lock för att vara på den säkra att det verkligen håller från morgon till natt!

Förutom att vädret var väldigt grått och tråkigt gick fotograferingen bra i övrigt. Miro såg för det mesta glad ut av sig själv eftersom shettisarna stod och skrek från en hage en bit i från, det gjorde även att hans naturliga resning framhävdes. Det var däremot lite spännande att sitta upp på honom barbacka kan jag säga, det gällde att vara uppmärksam eftersom han var lite småladdad.

Annars har vi fixat stallet och jag har skrittat Jumanji barbacka en sväng på banan, tyvärr började det regna precis när jag kom ut och det övergick till både blåst och snöblandat regn. Förutom det var det ganska mysigt att skritta runt med ett fleecetäcke runt benen. En ganska lugn stalldag med andra ord, imorgon är det däremot dags för lite riktigt ridning igen efter massagen.

Resten av kvällen blir det en tur ut till garaget en gång i timmen för att byta i tvättmaskinen, där emellan ska jag redigera bilderna som togs idag. Tills vidare får ni två smakprov på en halvlurvig Miro från när jag ställde in kameran!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback