Three days later

Publicerat av Jennie Börs den 20 Januari 2014 kl. 14:14 i Vardag
Helgen gick i ett, hur kom det sig eftersom jag i förhand knappt tyckte att jag hade något planerat? Lördagen bestod mest av födelsedagskalas och en kvällsvända till stallet. Jag och Miro red lite barbacka och tyvärr upptäckte vi att Jumanji var halt på höger fram. Inga sår eller svullnader, men däremot varm från kotan och ner i hoven. Vi misstänkte en sträckning alternativt att det blivit något efter skoningen, men å andra sidan kändes det som att det borde märkts tidigare eftersom det trots allt gått över tre dagar sedan dess.

På söndagen blev det därför sjukhage för Jumanji och den planerade träningen för Erik fick ställas in. Johanna fick istället låna Helios av ridskolan på träningen och utöver det tränade hon även med Miro. Både Miro och Helios såg fina ut, Miro tyckte det var superskoj med hinder. Till en början var han lite väl överladdad men efter en ordentlig framridning lugnade han ner sig lite och hoppningen gick super.

 
Idag blev Jumanji kollad av en veterinär som var och tränade för Erik. Det blev därför bara skola fram till lunch för min del idag, sedan åkte jag hem. Idag rörde sig däremot Jumanji helt klockrent, någon hälta verkade det inte finnas något spår utav. Mystiskt. Antagligen en liten vrickning av något slag, det blir i alla fall en veckas skritt för hans del för att vara på den säkra sidan.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback