The best is for the best

Publicerat av Jennie Börs den 04 Januari 2014 kl. 23:15 i Vardag
Idag skämdes båda ponnyerna bort med massage, precis som alltid en gång i halvåret. Egentligen skulle de fått massage innan jul men då blev massören sjuk, därför fick det bli nya tider idag istället. Det gjorde egentligen inte så speciellt mycket och på ett sätt kan jag tycka att det blev bättre att ta det nu.

Miro var först ut och hon hittade absolut ingenting på honom den här gången heller. Det blev helt enkelt bara en massage för hans eget bästa och för att underhålla, hon körde även lite laser på honom av samma anledning. Jumanji var fin i kroppen även han den här gången, det var lite i ryggen men det var med absolut största sannolikhet lite träningsvärk sedan igår. Han fick helt enkelt också bara massage och laser för underhållningens skulle + lite extra laser på träningsvärken.

Än en gång fick vi massor av beröm för våra fina ponnyer. Det så alltid roligt att få höra att de är väldigt fina i kropp och muskulatur, samt att vi gjort ett bra jobb med de. De båda har trots allt haft sina små saker till en början men nu finns det inte ens anmärkbara spår av dessa. När hon träffade Miro för första gången (det är 2,5 år sedan nu, vi hade haft honom strax över 1 år) var han både kort och lite stel i sitt högra bakben, något som dessutom märktes i ridningen. Det finns inte ens ett spår av det muskulärt idag och så har det varit ett bra tag nu, de senaste gångerna har han bara behandlats i förebyggande syfte. Jumanji var spänd både i bog och bakben när han kom till oss men det har också bara blivit bättre och bättre, nu finns inget att anmärka på honom heller.

Tänk att den här bilden snart är två år gammal!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback