Shopping @ Norells Hästsport

Publicerat av Jennie Börs den 03 Januari 2014 kl. 15:11 i Shopping
Igår blev det en spontantripp till Borlänge för att besöka Norells Hästsport precis innan stängning. Miro har nämligen slitit sönder Jumanjis ena täcke tillräckligt nu, det är inte ens värt att laga det en gång till. Det behövdes därför inhandlas ett nytt och så blev det, köpte ännu ett till från Norells egna märke då vi är väldigt nöjd med det vi redan har.

Jag hade även en annan sak i åtanke när vi åkte iväg, nämligen en ny hjälm. Har länge suktat efter en hjälm som jag varit påväg att klicka hem flera gånger sedan i slutet av sommaren men det har helt enkelt inte blivit av. För några dagar beställdes den däremot, till min stora lycka var den nersatt till halva priset (900:-) dessutom. Lyckan blev däremot kortvarig eftersom den var slut i lager och den har även gått ur sortiment. Hjälmen jag siktat in mig på var en Scharfhjälm med brun mittdel och sedan läder på sidorna, men de planeran fick styras om. Hade gärna haft en sån hjälm på mitt huvud, de är riktigt snygga och dessutom sitter de inte på varannan ryttare.

Istället blev det en hjälm från Horse Life, i brunt med skärm och band i svart. Lagom i prisklass (betalade 679:-, då hade jag däremot 20%-rabatt på ordinarie pris), snygg att ha som vardagshjälm och dessutom bra ventilerad. Lite samma modell som Sharfhjälmen och dessutom är den är även både brun och svart, det gillas. Däremot blir jag inte så ensam om den men sak samma, jag har dessutom klistrat dit svarta remsor med någon form av blänkande stenar. Riktigt fint blev det!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback