Empty room

Publicerat av Jennie Börs den 24 Januari 2014 kl. 23:12 i Vardag
Här har det ekat tomt med inlägg, men statistiken har hållit sig och några nya läsare verkar ha hittat hit. Roligt, jag hoppas att ni stannar!

Dagarna i mitt liv har varit ganska händelselösa faktiskt sedan i måndags. Under måndagskvällen började halsen ömma och mycket riktigt vaknade jag en timme för tidigt på tisdagen med ond hals. Till skolan åkte jag men mycket gjord blev det inte, bortsett från matten som gick som ett rinnande vatten trots att jag och min kompis satt med samma mående. Vi frös i kapp och åt strepsils hela dagen, kändes bra att vi fick sluta tidigare i alla fall! Under tisdagen stannade jag faktiskt hemma från stallet, kroppen sa helt enkelt ifrån. Det var nog ett klokt val för redan på kvällen kände jag mycket piggare och därefter har det bara gått framåt. Halsontet är borta och förkylningen i övrigt har hållit sig på en bra nivå: snabbsjukdom ska det vara om det ska vara någon tycker jag i fortsättningen också.

Annars blev det en sen kvällsridning på Miro i onsdags, eller ja, det beror ju på hur man ser på det. I vanliga fall rider jag lektion mellan 19-20 på onsdagar men den här veckan blev det egen ridning mellan 19.30-20.30 eftersom vi hade flyttad teori. Trodde jag skulle få rida ute i mörkret och kylen, men precis när jag var på väg ut insåg jag att Göranträningarna var slut. Lite konstigt var det att inte träna, jag menar, jag har ju varit med på träningarna det senaste 2,5 året. Det blev bara lite jogging, dels på grund av min förkylning och dels på grund av att dragkedjan på mitt ena chaps sa upp sig när jag skulle ta på det. Tycker inte om att rida utan chaps/stövlar men det gick hyfsat i dressyrsadeln faktiskt.

Under torsdagen tog jag mig till Borlänge och uppsökte skomakaren på Kupolen. 450:- fick jag betala för att få dragkedjorna utbytta i båda chapsen och ärligt talat tycker jag att det var värt det. Hööks borde däremot byta dragkedjor på sina produkter för de är rent utav kassa i kvalitén. Mina förra chaps dragkedja därifrån höll för fem ridpass, den här gången höll de i alla fall fem månader. Mina först Mountain Horsechaps köpte jag 2009 och den dragkedjan är fortfarande som ny. Nu har jag i alla fall en riktig dragkedja även på Höökschapsen och förhoppningsvis ska de hålla några år. Jag gillar chapsen i övrig och skulle jag ha bytt ut de hade jag antagligen velat ha ett par chaps för runt 1500:- för att de ska uppfylla mina krav för bruna chaps. Dragkedjebytet kändes helt enkelt prisvärt även om det sved lite på kontot. Tur jag fick lön idag!

Det var det som hänt sedan sist. Nu väntar en helg med stalljour imorgon och Miroridning båda dagarna. Tyvärr blev/blir det ingen träning den här veckan heller. Tre veckor utan träning kommer det bli, kanske bra för ekonomins skull men jag känner att jag vill träna. Mitt ridsjälvförtroende är lite på botten just nu och en träning skulle sitta fint för att hamna på banan igen.

Nu ska minneskortet tömmas, känns inte okej att det fortfarande ligger bilder från Globen på det. Imorgon ska jag i alla fall fota på riktigt för första gången i år! Det blir hästporträttfotografering, hur skoj som helst för det är nästan det roligaste enligt mig.

Bokstavligt talat älskar den här bilden, ponnyn med för den delen.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback