What about this

Publicerat av Jennie Börs den 21 Februari 2014 kl. 21:43 i Allt & inget
Det var en klurig nöt att knäcka innan jag lyckades skrapa ihop några punkter för vad jag har för bra och mindre bra sidor. Jag hade redan från början bestämt mig för att ta tre bra saker och två mindre bra saker, det positiva ska alltid väga upp det negativa är min tanke. Resultatet blev som här nedan, vi kör varannan bra och varannan mindre bra.
 
Jag ger inte upp när jag vet vad jag vill. När jag ser ett mål framför mig gör jag upp en tydlig plan för hur jag ska arbeta mig framåt, lägger in såväl delmål som långsiktiga mål. Jag arbetar sedan utefter den i största mån men samtidigt är jag flexibel och kan ändra planen om oväntade saker sker. Om jag verkligen vill något är jag otroligt envis och gör allt för att lyckas.

Jag är väldigt duktig på att skjuta upp saker. Någonting jag har jättesvårt för är att verkligen ta tag i saker, nu tänker jag på saker som är mindre roliga eller jobbiga. Jag drar på det mesta in i sista sekund vilket absolut inte är till en fördel. Skolarbeten är jag helt hopplös på, jag vet inte hur många gånger jag suttit kvällen innan med näsan i böckerna inför ett prov eller skrivit inlämningar till ögonen går i kors.

Jag kan ta motgångar. I de allra flesta fall kan jag ta att något inte blir som jag tänkt mig. Jag har lätt för att släppa när det går emot mig och istället se framåt. Om det inte vore för det här skulle jag och Miro aldrig ha kunnat vistas på en tävlingsbana eller ens tagit oss igenom vissa perioder.

Jag har väldigt svårt att ta kontakt med andra. Att ringa personer är inte alls min starkaste sida eller att ens prata med någon okända människor. Jag är verkligen jätteblyg och vill helst att andra tar kontakt med mig än tvärs om.
 
Jag är väldigt pedantisk. Eller ja, i alla fall i vissa situationer. Kring hästarna vill jag ha allt i ordning och bra gjort, i skolan är det bästa med uppgifter att få till det perfekta utseendet på worddokumentet. Ibland måste jag designa om lärarnas dokument för de inte är tillräckligt bra, haha. Allt måste dessutom matcha, färger kan inte blandas hur som helst heller. Önskar att jag vore lika bra på att hålla i ordning på mitt rum, dock.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback