We'll be coming back

Publicerat av Jennie Börs den 23 Februari 2014 kl. 23:08 i Vardag
I morse låg jag kvar i sängen och sov medan resten av familjen gick upp väldigt tidigt för att åka och tävla med Jumanji, när Johanna ringde från bilen på väg hem för att resultatrapportera låg jag fortfarande kvar i sängen. De hade tagit sig runt banan med två stopp och hon var nöjd med tanke på förutsättningarna.

Anledningen till att jag blev hemma idag berodde på att vi idag har haft US's årsmöte, nu hade jag visserligen hunnit hem till det ändå men det var inte säkert från början. Mötet gick i vilket fall bra och efteråt hade vi första mötet för styrelseåret. Jag går nu in på mitt sjunde US's-år, tänk vad tiden går fort, numera med titeln ordförande. Det känns bra faktiskt, det blir antagligen en del förändringar i styrelsen i år som bara blir till det bättre. Vi har länge haft en styrelse som har varit sittande i många år med bara ett fåtal nytillskott som kommit och gått: nu är vi två veteraner, tre som suttit ett år och fyra nykomlingar. Jag tror att det här kommer bli väldigt bra med mer nytt blod för det kommer leda till ny infallsvinklar, länge har vi suttit fast lite i samma mönster men jag tror det här kommer hjälpa oss att utvecklas framåt. Givetvis är det bra med personer som kan sin sak, men jag tror absolut att nytillskott är oerhört viktigt.

Efter mötet fixade jag lite av stallsysslorna innan jag gick hem för att göra lite US's-ansvarsområden innan jag gick upp till stallet för att rida Miro. Det svarta dressyrtränset och den bruna hoppsadeln åkte på, inte välmatchat men det var nog ingen annan än jag som brydde mig. Red sedan ett pass där jag började med att rida lösgörande på volt på samma sätt som under fredagens träning, sedan red jag lite delar av mitt gymnasiearbete. Det blev ett väldigt bra pass och Miro kändes både fin och positiv! Extra roligt var att jag verkligen kunde rida i hoppsadeln, även nedsuttet i traven utan problem.

Imorgon packar vi in ponnyerna i transporten och rullar ner till Mustang Hästsport som ligger intill Arlanda för att checka sadlarna. Miros dressyrsadel har börjat glida och skapat skav, har därför ridit väldigt lite i den på slutet. Hoppsadeln glider lite även den men det löste sig när jag la en antislip under i alla fall. Vi ska även kolla upp Jumanjis sadlar för att se om några justreringar behöver göras.
 
 
Idag skulle egentligen ett inlägg om alla hästar i stallet ha kommit upp, men jag ursäktar för att det uteblir för dagen. Jag skulle ha behövt fotat några av hästarna men varken tiden eller vädret har samarbetat med mig. Ska fota bilder i veckan och sedan bjuder jag istället på det här inlägget en annan dag.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback