The rhythm of my life

Publicerat av Jennie Börs den 13 Februari 2014 kl. 23:30 i Vardag
Tänk vad mycket en dag kan fyllas med egentligen. Började dagen med en tur till skolan trots en ledig dag, gjorde framför allt klart första delen på en matteinlämning men annars blev det mest umgängestid vilket vägde upp större delen av skolbesöket.

Åkte hem vid lunch och åt hemma istället innan jag bytte om och tog mig upp till stallet för fixa. Tränade sedan Miro för Pernilla (utvärdering/reflektion kommer imorgon) och direkt efter den fick jag snabba på för att även hinna rida Jumanji innan insläppet. Jumanji var väldigt spänd men det släppte mer och mer, tillslut kändes han fin om än lite spänd. Det är dessutom alltid svårt att gå från Miro till Jumanji, men jag var i alla fall duktig på att hålla mig inom Jumanjis ramar utan att sätta för mycelet press.

Fick även rida Helios på kvällen! Pernilla frågade om jag ville och svaret var väldigt självklart, ja. Red fram honom lite och sedan fick vi visa hur bogen in går till för mammas ridgrupp (syftet med att jag skulle rida honom). Innan de kom in var känslan sådär men sen bara flöt det på och han kändes så fin, fick precis den där känslan där jag vill ha honom. Vi fick visa hur en bogen in ska se ut både för hästen och ryttaren, jag fick även göra medvetna fel för att visa resultatet. Red sedan lite mer, i traven var han väldigt fin. Travade på fint fram till handen med en fin och rund nacke utan att krypa ihop. Galoppen var jobbigare, han vill gärna hellre gå på fart än styrka men bitvis så hittade han det bra!


Tre helt olika ponnyer, men ändå är de tre av mina fyra favoriter. De kan verkligen förgylla ens dagar och just den här uppladdning satt väldigt bra. Jag behövde den verkligen. Den fjärde favoritponnyn, Blacky,snodde jag några pussar av. Sen får vi ju inte glömma stallkatten som snabbare än jag hann blinka befann sig i mitt knä innan jag visste ordet av det när jag satte mig på huk. Mysigare katt får du leta länge efter, efter tjugo minuter fick jag benda loss klona från mig och snabbt få ner honom på backen. Han klänger sig verkligen fast vid en, han får en verkligen att känna sig älskad, hihi.

Imorgon blir det dressyrträning med Jumanji, väldigt roligt! Har inte tränat med honom sedan i början av juli men imorgon är det dags igen.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback