Let the sun shine

Publicerat av Jennie Börs den 18 Februari 2014 kl. 16:35 i Vardag
Solen lyser, snön börjar försvinna från backen, det är plusgrader och fåglarna kvittrar. Det känns precis som det är vår även om vi precis passerat mitten av februari.

Min dag har spenderats i Romme Alpin. Friluftsdag på schemat och även om det var frivilligt för oss treor var valet självklart: Romme Alpin är ju tradition! Jag och mina kompisar hade en bra dag i backen även om det inte blev jättemycket åkt, det är ju ganska mysigt att bara sitta i solen också ibland och njuta.


När jag kom hem igen gick jag raka vägen upp till stallet och tog av Miro täcket. Även om han bara gått med ett tunt regntäcke blev han superglad av befrielsen och försökte hitta något bra rullställe, men det var för hårt i backen.

Strax ska jag hämta in Miro och sedan ta en promenad genom Dalsbyn och bort på Norddalsvägen, blir vändan som jag vet tar 40min. Ska bli riktigt mysigt måste jag säga.


Loggade även in på TDB nyss och upptäckte att jag och Miro kommit med från reservlistan i Avesta, tjohooo! Håller även tummarna för stt tre till avanmäler sig i Svärdsjö, anmälningen går visserligen ut idag men jag tänker fortsätta hoppas på att jag kommer med i alla fall.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback