Busy, busy

Publicerat av Jennie Börs den 28 Februari 2014 kl. 18:01 i Vardag
Min största fråga just nu är: varför är alla andra i Göteborg och inte jag? Ungefär 90% av mitt instagramfeed är bombaderat med GHS-bilder, var och varannan blogg jag besöker handlar också om just GHS. Jag vill också vara i Scandinavium, titta på fina hästar och se bra ridning. Jag vill också springa runt och trängas med shoppinggalna hästmänniskor på Svänska Mässan. Jag vill också sitta med kameran i högsta hugg.

 
Jag har faktiskt bara besökt Göteborg Horse Show en gång, det var förra året. Stockholm International Horse Show har fallit sig mer naturligt att vi har besök, Stockholm ligger trots allt relativt nära. Förra året kändes det däremot som en självklarhet att besöka Göteborg Horse Show för första gången med tanke på världscupfinalerna. Jag och Johanna åkte tåg ner och bodde på hotell hela helgen, vi hade en fantastiskt bra helg måste jag säga. I år får vi däremot nöja oss med att besöka Sweden International Horse Show, nästa år hoppas jag däremot att det blir ett Göteborgsbesök igen.

 
För att se det hela från den positiva sidan istället: jag behöver inte åka i från ponnyprinsarna den här helgen. Igår tog jag och Miro ett skrittpass med haltträning medan jag fick rida Jumanji istället för Johanna på hennes lektion då hon kände sig krasslig. Vi pysslade med förvända slutor, något Jumanji precis börjat lära sig. Lättlärd som han är börjar han däremot verkligen förstå vad det hela handlar om trots att gårdagens pass var tredje gången med förvända slutor, men allt är det jobbigt hälsar han.

Idag joggade jag Jumanji i en låg och rund form, tror han kände av en del från gårdagens pass men tror det var bra att han fick röra på sig. Han var faktiskt väldigt fin om än kändes det att han var trött. Miro däremot fick sig ett dressyrpass där jag la en ordentlig framridning, mycket fokus på att böja igenom honom och det kändes verkligen som vi hittade rätt. Avslutade det hela med att rida lite programdelar, det gick däremot sådär då han blev lite för laddad. Även idag tragglade vi lite med halterna, de börjar bli bättre om än inte helt bra ännu.

Ikväll väntar kvällsfodring och annars blir det nog en lugnt. Imorgon blir det full rulle hela dagen med stalljour och US's-aktivitet, Miro ska även ridas någonstans däremellan. Många stalltimmar blir det all varje vecka

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback