Wake me up

Publicerat av Jennie Börs den 20 November 2013 kl. 16:10 i Allt & inget
Efter närmre fem månaders bloggpaus sitter jag här och skriver igen. Det känns faktiskt riktigt bra. Under nästan hela den här perioden har jag faktiskt längtat efter att få skriva ner en del mina tankar och dela med mig av en del av mitt liv. Inläggsidéerna har som vanligt bara ploppat upp där i mitt huvud medan jag mockat, putsat träns eller vad det nu jag har gjort: viljan att skriva har varit ofantligt stor stundtals.

Jag älskar verkligen att skriva, i alla fall så länge det handlar om ett roligt ämne. Bloggen var en stor del av mitt liv, men samtidigt känner jag att jag tog en paus vid helt rätt tillfälle. För att vara en bra bloggare är motivartion A och O, något som inte fanns hos mig i slutet av våren/början av sommaren. Nu är däremot motivationen och blogglusten tillbaka igen, jag hoppas att den är här för att stanna.

 
Bloggen har, som ni säkert ser, fått ett nytt och uppfräschat utseende. Personligen är jag riktigt nöjd med designen, den känns verkligen som jag. Stilren, enkel, rosa men samtidigt lite nytänkande. Jag har även uppdaterat och designat om infosidorna samt fixat en helt ny, där kan ni läsare läsa om hästar som tidigare berört mig. Ni hittar länkarna till dessa i menyn. Bloggen och bilderna är dessutom 100px bredare, det kommer därför se lite tokigt ut med bilderna längre bak i arkivet men det får jag leva med. En ny NF-logga har jag även fixat, äntligen! Kanske är någon läsare som minns loggan med hopp och dressyrponnyn? I övrigt kommer jag även att ha ett lite annorlunda upplägg jämfört med tidigare. Vissa saker kommer att vara sig likt, medan andra kommer att skilja sig. 

Jag är riktigt peppad på en nystart och det hoppas jag även att ni är. Välkommen till Newforestponnyer 2.0!

Kommentarer
Kommentar av: Tuuli Elmgren

Kul att du är tillbaka, ska bli jättekul att följa din blogg igen!

Svar: Välkommen tillbaka, roligt att du tycker det! :)
Jennie Börs

2013-12-01 @ 08:05:14
Blogg: http://tuulielmgren.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback