Two years have got behind

Publicerat av Jennie Börs den 20 November 2013 kl. 22:31 i Vardag
Idag när jag gick i kylan mot resecentrum slogs jag av tanken att det borde börja närma sig årsfirande för Jumanjis del, i samma sekund insåg jag att idag faktiskt var dagen med stort D. För exakt två år sedan lämnade vi tillbaka Evita efter nästan elva månader tillsammans och senare samma dag anlände vår nya prins. Det är helt galet vad tiden går fort egentligen! Jumanji har utvecklats massor under de här två åren och det ska verkligen bli spännande att se vart han står om ytterligare ett år.

En bild från dagen han kom och en blid från idag!

Annars har dagen inte varit så speciell i hästväg. Ponnyerna blev vaccinerade i måndags vilket passade fantastiskt bra, lite vila kom helt lägligt. Miro fick sig en promenad på måndagen efter söndagens tävling och sedan har han faktiskt vilat helt två dagar i rad, det var länge sedan sist men samtidigt har han gjort sig välförtjänt av det. Imorgon är det däremot dags för en liten promenad igen, tänkte även pyssla lite extra med honom och förvandla vildhästmanen till vältrimmad man (nu när tävlingssäsongen är slut).

Jag fick i alla fall rida idag, äntligen. Lite abstinens får jag faktiskt efter att inte ridit varken måndag eller tisdag. Fick hoppa med ridskolans San Remo på dagens lektion, väldigt trevlig häst att rida som verkligen faller mig i smaken. Väldigt olik Miro att rida men det gör mig ingenting, att han dessutom är världens snällaste och coolaste häst är bra för min del. Andra veckan i rad jag hoppar honom, lite omställning har det däremot varit då jag hoppat små och kvicka ponnyer hela hösten!

Innan jag gick hem var jag in och pussade på ponnyerna och gav de lite äpplen. Miro var som vanligt avundsjukan själv när det var Jumanji som fick uppmärksamheten, orättvis matte tyckte han. De är i alla fall otroligt söta och charmiga båda två!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback