Stockholm baby!

Publicerat av Jennie Börs den 29 November 2013 kl. 21:46 i Vardag
Första advent-helgen kan på bästa sätt förklaras: Stockholm International Horseshow!

Jag var uppe i tid i morse, vet inte när jag senast gick upp innan nio på en fredag. Imorse var jag i alla fall uppe vid 05.45 för att fixa iordning mig och packa det sista. Åkte sedan buss med skolan ner till SACO-mässan i Stockholm, det blev startskottet för min Stockholmshelg. Jag och mina kompisar var på några föreläsningar och sedan gick vi mest runt och samlade på oss tygkassar, pennor, mandariner och annat som fanns i montrarna.

Den rosa tygkassen var bästa kapet!

Jag åkte inte med de övriga tillbaka med bussen mot Borlänge igen utan stannade istället kvar i Stockholm eftersom jag ändå skulle vara här över helgen. Lyckades tillsammans med några kompisar ta mig från Älvsjö till Centralen, där slog jag död på runt 3,5h innan Johanna kom ner med tåget. Vi åt på centralen innan vi tog pendeln till Sundbyberg och gick sedan till lägenheten. Väl där packade vi ihop massor av pantburkar och gick till Hemköp för att panta. Massor av pengar blev det och vi fick med oss Pringels, Ben &Jerry's och Cola - är det Stockholmshelg så är det. Lite frukost följde också med, nu sitter vi i lägenheten igen.

Imorgon väntar Ridsportmässan och shopping på stan, gissar på att det blir Drottninggatan. Insåg idag att jag har betydligt mer pengar än jag trott vilket känns bra, den här helgen ska jag shoppa utan dåligt samvete. På söndag väntar en heldag med Stockholm International Horseshow, kameran är laddad och minneskortet tömt. Gud vilken bra helg jag och Johanna har framför oss!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback