Shopping @ Ridsportmässan

Publicerat av Jennie Börs den 30 November 2013 kl. 19:56 i
Idag åkte jag och Johanna till Globen och köpte biljetter till Ridsportmässan. Efter två timmar inne i Annexet kände vi oss alldeles lagom nöjda och vi gick då nöjda och glada där ifrån med lagom mycket innehåll i kassarna. I vanliga fall brukad vi yra runt för mycket och mest bli irriterade på alla andra shoppinggalna människor men idag hittade vi en lagom balans. Jag fick även med mig allt som jag hade på min lista förutom sporrar och bruna sporremmar.

Efter mässan tog vi oss vidare för mer shopping. Vi gick runt på Drottninggatan och Gallerian, gjorde välbehövliga fynd även där. Fick även äta min efterlängtade och första Frozen Yogurt, själva glassen var inte speciellt speciell utan det var helt klart toppningen som gjorde den.

Här kommer bilder på inköpen från mässan. Tyvärr hittade jag inget bra ljus att fota i därav är bilderna inte jättebra men man ser i alla fall vad det föreställer.


Ljusblåa Kingslandstrumpor från Börjes, nu har jag alla fem färger! Fanns inte i den storleken jag haft innan men för 50kr kunde jag chansa och de passade perfekt.


Jag och Johanna köpte varsin JW-grimma med grimmskaft till ponnyerna, Miro får den marin/cerisa och Jumanji den marin/turkosa. Vi har länge letat efter fina och matchande grimmor i ponnyernas "färger" och de här var väldigt fina. Synd att grimmskaften är i fel material mot vad vi egentligen vill ha bara, vi får väl se om vi byter ut de eller inte.


Ledade stigbyglar i silver med brunt gummi till Miros hoppsadel. Har letat efter sånna här stigbyglar länge men har bara hittat de med svart gummi, men nu så stod de där i en monter och väntade.

Click-it-pannband från PS of Sweden med rosa pärlor och "discokulor". Kommer bli så fint på Miro tillsammans med Scarpatischabraket, min lilla ponny kommer allt sticka ut bland alla storhästar.

Vi plockade även en hink med lösviktsgodis från PS of Sweden, precis som i Göteborg. Det blev mest "vanliga" smaker som vi vet att ponnyerna äter, vi får väl se om det här duger efter äppelsäsongen.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback