Party Pink Rose

Publicerat av Jennie Börs den 24 November 2013 kl. 09:16 i Utrustning
Jag har länge tittat efter ett nytt rosa finpannband till Miro. Det jag har nu är ett från Chavallo med två rader rosa swarovski, det har faktiskt hängt med i över tre år. Jag är väldigt nöjd med det, jag tycker att det har en fin design och dessutom har det hållt otroligt bra jämfört med mina andra swarovskipannband. Nu har det tyvärr tappat en sten, men det efter att ha använts betydligt mer än de andra som tappat stenar åt både höger och vänster.

De klassiska swarovskipannbanden med fyra rader är, enligt mig, lite vardagliga så det alterantivet är uteslutet som finpannband. Jag har istället tittat in de med en rad stora stenar, jag tycker verkligen att de är helläckra. Gillar verkligen när stenarna ramas in av lädret, precis som det är på mitt nuvarande rosa. Har även tittat in pannbanden på den där Holländska sidan, gudomligt fina allihopa, men jag tycker det känns lite läskigt att handla från utlandet även om jag vet flera stycken som gjort det. Den här gången blir det däremot inget nytt swarovskipannband, nu är jag nytänkande kör på pärlor istället!

Jag tycker verkligen att PS of Swedens pannband med klick-it design är urläckra. De är så fina på bild att jag bara smälter pannbandsdöden, jag gissar på att de är minst lika fina även i verkligheten. Jag är därför 99% säker på att ett sånt pannband kommer få följa med mig hem från mässan i Globen nästa helg. Av modellerna som jag hittat på deras sida är det Party Pink Rose som faller mig absolut bäst i smaken, älskar färgen på pärlorna och att det bryts av med glitter. Priset ligger däremot på 899:-, inte lika roligt för visa-kortet. Ska ta och titta in alla modeller med rosa på plats, sedan får vi se vilket de faller på i slutänden.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback