Miro - 8 maj 2013

Publicerat av Jennie Börs den 08 Maj 2013 kl. 22:25 i Ridpass - Miro
För ovanlighetens skull blev det ridning trots träning igår, en undantagsgång helt enkelt. Blev bara ett joggingpass ute dock, med nosnät över mulen. Det blev mycket bättre, men inte helt bra.

När jag skrittat fram honom började jag med att trava igång lite på ett fyrkantsspår, han kändes fin förutom att huvudet flängde lite upp och ner till och från. Varje gång det hände red jag framåt för att sedan ta tillbaka honom, fungerade relativt bra tills han kom på att han skulle gå i någon passageliknande gång samtidigt som han knäppte av i nacken och bara nickade med huvudet. Då började jag galoppera istället, runt fyrkantsspåret samtidigt som jag gjorde variationer i det. Huvudet flängde lite, men det blev mycket bättre. La även in lite volter och så.

Traven fungerade mycket bättre efter galoppen, huvudet flängde lite men inte alls som det varit tidigare ridpass eller innan galoppen. Fortsatte längs fyrkantsspåret och la även in några volter för att känna efter.

Helt okej nöjd med ridpasset. Han kändes reglerbar och sådär men sen förstör huvudruskningarna ridkänslan lite, helt klart.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback