Miro - 21 maj 2013

Publicerat av Jennie Börs den 21 Maj 2013 kl. 22:05 i Ridpass - Miro
Idag laddade vi upp för ett lättare dressyrpass, det var nämligen äntligen dags för premiärpasset i nya stövlarna. Går fortfarande väldigt stelt i dem men jag körde ändå och jag lyckades ta mig upp helt själv utan hjälp till och med.

Började med att skritta länge, mest för att han skulle komma igång men även för att känna in stövlarna. Började sedan trava, jobbade vidare med det vi gjorde under träningarna förra veckan så gott det gick. Efter en stund vågade jag mig på lite galopp också, samma jobb även där.

Miro var lite skakig med huvudet men jag försökte rida på och korrigera så gott det gick. Det var inte helt lätt att rida i stövlarna, det kändes väldigt stelt och jag hade svårt att komma ner med hälen i botten på stöveln. Jobbade mycket med mig själv och känslan blev helt okej, men det är verkligen raka motsatsen att rida i hårda dressyrstövlar jämfört med mina MH-stövlar, Tretornstövlar och chaps+skor. Men det blir nog bra i slutänden när de är inridna!

Nöjd med Miro också, kändes som jag fick igenom en del trots att min ridning blev något begränsad. Han höll inte på att tjaffsa jättemycket med attityden så det var mest huvudskakningarna att arbeta med.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback