Livet rullar på

Publicerat av Jennie Börs den 24 Maj 2013 kl. 11:37 i Vardag
Än en gång har jag suttit och bloggat ikapp Miros aktiviteter för de senaste dagarna. Egentligen tycker jag att det bästa är att sammanfatta allt samma kväll för att då är allting färskt i minnet, men jag har helt enkelt inte orkat startat upp datorn för att skriva på kvällarna.

Den senaste veckan har jag ägnat min stall och skolfria tid till att plugga matte. Det kändes verkligen som en befrielse igår efter jag lämnade in sista skriftliga delen av mattenationella, helt slut efter totalt 5,5h provskrivning. Bara det muntliga nationella i matte kvar för i år, det känns riktigt skönt. Bara tre veckor kvar i skolan dessutom, en hel del dagar som går bort och jag ska dessutom vara ledig för att introduceras på sommarjobbet. Jag kan dock inte slappna av trots det, har en hel hög med uppgifter som ska fixas klart eller kompletteras innan jag kan känna mig helt fri. Dags att ta tag i det nu så det slipper bli för stressigt i slutet!

Nu är det bara en halv skoldag kvar (en väldigt lugn sådan), sedan ska jag ta mig till Insjön med några kompisar. Vi ska ut och promenera samt övernatta i tält, kan nog bli en minst sagt spännande upplevelse. Resten av helgen blir det plugg, stall, ridning och en dressyrträning. Lite annat ska nog hinnas med även det!


Kommentarer
Kommentar av: Andrietta Svärdh

Fin Bild! :D

Svar: Tack! :)
Jennie Börs

2013-05-24 @ 20:03:45
Blogg: http://andriettajosefin.horseworld.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback