Königs Favorit Dressage Boots

Publicerat av Jennie Börs den 10 Maj 2013 kl. 22:12 i Shopping
I onsdags vaknade jag till ett mycket glädjande mejl, mina dressyrstövlar hade äntligen kommit! Det första jag gjorde efter att ha läst mejlet var att ringa till pappa och berätta den glada nyheten, följande eftersom han jobbar i Stockholm. Han åkte och hämtade de senare under dagen och betalade, till min stora förvåning blev de faktiskt billigare än jag räknat med.

Igår fick jag för första gången se dem i verkligheten, röra vid dem och slutligen även prova dem. Som ett barn på julafton, men de är så fina! Satt dessutom som ett smäck på benen, slimmade och väldigt höga. Promenerade runt lite i dem under gårdagen, ingen bekväm historia men det måste göras. Gjorde samma sak idag och la även i ett par hälkilar jag använde till mina andra stövlar i början, det gjorde det hela lite bättre. Ska gå i dem några dagar till, sedan är det dags att pina sig lite till häst också.

Jag är verkligen helnöjd med mitt inköp. I dagsläget förstår jag inte hur jag ska kunna rida i dem men det blir nog allt bra i slutänden. Om det är möjligt tävlar jag med dem redan nästa tävling, annars får jag helt enkelt vänta lite till.


Var inget bra ljus för fotografering, men med väldigt högt ISO och stativ blev det någorlunda bra i alla fall. Försökte få bilder när jag hade de på mig men det blev inget vidare. Men se bara så fina de är!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback