Shoppingtur

Publicerat av Jennie Börs den 18 Mars 2013 kl. 08:19 i Shopping
Igår blev det en shoppingtur med syfte att handla in brun utrustning till Miro. Vi började med att åka till Borlänge för att besöka Norells då ja ville titta in deras gjordutbud. Hittade några som jag kunde tänka mig i rätt färg men köpte ingen, däremot fick jag med mig ett par transparenta bettplattor till Novabettet (tog bara sådär ett halvår att komma ihåg att köpa dem). Johanna sprang över ett turkost Lamicellschabrak som hon bara var tvungen att köpa.


Vi åkte sedan vidare mot Valbo och Hööks. Jag hade sedan innan spanat in ett mörkbrunt träns som även fick följa med hem, tycker det är så fint med vita dekorsömmar. Ett silvrigt strasspannband ska dock beställas hem från Charlies till det så blir det ännu finare och tyglarna byter jag ut mot ett par kantflätade som jag köpte här om veckan. Jag köpte även en mörkbrun huva till Miro att ha hemma, öronen behöver dock sys in eftersom Miro har shettisöron.


Jumanji fick ett nytt fleecehalstäcke, givetvis det med turkosa detaljer. Nya stigläder till hans dressyrsadel och en ryktsten inhandlades också. Någon sadelgjord blev det dock inte då den som hade rätt färg mot vad jag ville ha var 20cm för lång. Vi åker istället till Norells i veckan och köper en därifrån, det här med rätt lädernyanser är nämligen viktigt!


Jag var även in på Panduro och köpte sprayfärg och klarlack, så i veckan ska jag spraya stigbyglar. Det ska bli mycket spännande att se vad resultatet blir, i mitt huvud ser det väldigt bra ut i alla fall. Resultatet kommer givetvis upp här på bloggen så snart det är färdigt.

Alla bilder är tagna med iPhonen, därav den lite sämre kvalitén. Vissa färger stämmer inte riktigt överens med verkligheten.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback