Shine bright like a diamond

Publicerat av Jennie Börs den 02 Mars 2013 kl. 21:32 i Tips & trix
Jag har länge varit sugen på att pimpa till min Lamicellhjälm som jag rider med till vardags med strasstenar, men jag har aldrig kommit längre än till tanke. I förra veckan upptäckte jag dock att klistermärkets C försvunnit och då tog jag beslutet över att nu är det dags att ta tag i det här, för perfektionist som jag är går det inte för sig att rida runt med ett märke som inte är komplett (även om det antagligen bara är jag som bryr mig, haha). Igår var vi därför in på Biltema och köpte ett ark med massor av självhäftande strasstenar och idag satte jag min plan i verket.

Började med att pimpa min, började med att pimpa runt en av de redan exiserande linjerna runt hjälmen som jag planerat. Gjorde sedan som en liten regnbågeform över där Lamicell-märket suttit, det blev nämligen lite limspår kvar efter jag tidigare limmat fast en del av märket med superlim (allt blev dock inte helt täckt, men det gör inget tycker jag). Johannas hjälm pimpade jag sedan på samma sätt, förutom att hon fick en ögonliknande form där lamicellmärket suttit.

Jag är väldigt nöjd med resultatet, hjälmen fick verkligen ett häfigare och eligantare utseende. När jag köpte hjälmen var den relativt ny på marknaden och det var inte speciellt många som hade en lika dan, men nu har de blivit lite populärare och det känns roligt att vara lite unik och sticka ut från mängden igen. Från min sida är det här en stor hiss och jag är nu inne på att blinga rosetten på min gamla dressyrhjälm, JW-hjälmen får däremot vara neutral utan blingbling!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback