Miro - 21 mars 1013

Publicerat av Jennie Börs den 21 Mars 2013 kl. 21:50 i Ridpass - Miro
Miro fick sig ett joggingpass i ridhushålet, hör och häpna hade jag ridhuset för mig själv! Helt underbart var det att verkligen ha gott om plats och bara kunna köra sitt eget race.

Blev en lång framskrittning, förs för hand och sedan uppsuttet. Miro kändes fin redan från start, väldigt allert och med på noterna. Började travarbetet med att bara reglera farten längs fyrkantsspåret och känna igenom raktriktningen på rakt spår och böjningen i hörnen, inga problem som helst åt något varv. Tog sedan och galopperade i lättsits längs fyrkantsspåret och lät honom bara rulla på, avslutade vardera galopp med att sätta mig ner och rida på en 20m volt. Han var fin i båda varven.

Avslutade sedan med lite mer travarbete, arbetade både på volt och fyrkantsspår. Fortsatte att kontrollera tempot hela tiden, mycket variationer. Böjde och ställde honom även både inåt och utåt för att checka av, inga som helst problem. Red även lite diagonaler med mellantrav (under lättridning dock) och det flöt på finfint.

Jag är väldigt nöjd med ridpasset, känslan var verkligen bra. Framåtläge hela tiden och inget tjafs alls, inte mycket att klaga på här inte.

Kommentarer
Kommentar av: bella

Hej!

Ifall du skulle vilja göra en design åt mig så får du mer än gärna göra det... och om du har tid såklart... Du vet att jag älskar din design o blogg<333

(bara om du vill/hinner/orkar/eller har tråkigt ;)

Har hyfsat många läsare så det skulle vara många som såg designen :)

jaja, bara om du vill men är tacksam för svar även om svaret blir ja eller nej.


Svar: Hej! Tyvärr gör jag inte designer eller headers åt andra då min tid inte räcker till, även om jag gärna skulle vilja att den gjorde det. Kan dock meddela att min nuvarande design kommer lottas ut den dagen jag byter ut den, tyvärr kan jag inte säga när det blir men om du är intresserad så håll utkik. :) Vill dessutom tacka än en gång! :)
Jennie Börs

2013-03-22 @ 16:36:01
Blogg: http://bellaaaasblogg.bloggplatsen.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback