Mentalträning och öronproblem

Publicerat av Jennie Börs den 12 Mars 2013 kl. 21:26 i Vardag
Igår var det äntligen dags för den första mentalträningen genom projektet, som jag längtat efter det tillfället. Jag tycker för det första att det mentala är en väldigt intressant del och för det andra vet jag att jag som person har allt för många spärrar som sitter i huvudet.

Tyvärr hade jag en förskräcklig örvärk och lock för öronen under gårdagens eftermiddag och kväll, vilket gjorde att jag inte riktigt kunde fokusera på själva inlärandet så bra som jag önskat. Jag pinade mig dock igenom det hela för att jag så gärna ville ta del av informationen även om jag egentligen hade behövt gått hem och sovit (hade dessutom inte sovit ordentligt under natten). Lite av det som togs upp kände jag i alla fall igen från ett tidigare tillfälle när jag var på mental träning för samma person, så jag hängde i alla fall med någorlunda och fick uppdatera minnet lite.

När det kommer till öronen är problemet löst, jag tillbringade nämligen morgonen och en del av förmiddagen uppe på öronmottagningen i Falun. Under gårdagen hade vi livräddning på idrotten, självklart valde jag att djupa på den djupaste delen (3,8m) i bassängen och allt gick utan problem, förutom att öronen tog stryk. Jag har nu hål på båda trumhinnorna + att den vänstra dessutom är irriterad. Det gör inte ont längre i alla fall men jag har lock för öronen och hör lite mystiskt, alla ljud förstärks ungefär x3 och jag som redan är ljudkänslig för vissa ljud har även kunnat lägga till nya på listan. Dörrar som stängs, höpåsar som prasslar, ställfläktarna och hovklapper är några av de ljud som jag längre inte uppskattar till fullo. Ljuden uppfattas dessutom ungefär som om de kom ur en skränig högtalare, men det är väl bara att leva med det en tid framöver!

Just nu längtar jag efter sommaren!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback