Helgen

Publicerat av Jennie Börs den 17 Mars 2013 kl. 21:45 i Vardag
Igår blev det lite utav en stalldag kan man säga. Var i stallet vid en kvart i nio eftersom jag skulle börja jobba vid nio, men redan då började vi med att plocka fram täcken för att sedan borsta av hästarna innan täckning. Sedan var det allt stallarbete som gällde fram till halv ett, givetvis med en halvtimmes fika mitt i allt också. Känns lite konstigt att ha stalltjänst (eller ja, nu var jag ju typ arbetsledare för de som hade stalltjänst) utan att ha jour, men att tjäna pengar på att vara i stallet är inte direkt fel heller om man säger så. Allting flöt dessutom på väldigt bra!

Var sedan hem och åt lite innan träningen, hjälpte sedan Johanna att göra i ordning Jumanji för sin träning innan jag satte igång med Miro. När jag tränat färdigt hjälpte jag Johanna med det påbörjade projektet att tömma ponnyernas bäddar, nu är vi över på växelströ igen då det är så tråkigt att behöva plocka ur bäddarna en gång i veckan för att de ska hålla sig fräscha. Vi fixade även med allt annat stallfix efter det.

Idag blev det kvällsbesök i stallet då vi var iväg på en shoppingvända på dagen. Johanna promenerade båda ponnyerna idag, jag har nämligen konstigt ont under ena knäet. Medan hon var ute på promenaderna fixade jag i ordning med allt stallarbete och gjorde även lite annat småpyssel, stretchade även ponnyerna efter respektive promenad.

Nu ska jag titta på dagens avsnitt av Ponnyakuten, ett måste såhär på söndagskvällen!

Pusseponnyer i hagen för några veckor sedan.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback