Hästskötarn'

Publicerat av Jennie Börs den 27 Mars 2013 kl. 22:50 i Vardag
Onsdagar brukar i vanliga fall betyda ridlektion för min del, idag blev dock ett undantag. Jag lät Johanna rida i stället för mig dels för att jag vill att min förkylning ska ge sig (känner mig så extremt vuxen, har de senaste åren mest igronerat sjukdom och bara kört på med ridning trots allt, haha!), dels för att jag ridit istället för henne på många av hennes senaste lektioner.

Trots ingen ridning blev det givetvis stallvisit trots allt. Började med att fixa Jumanjis mat och vatten innan jag fixade i ordning San Remo åt Johanna (hon var iväg och köpte present till mig och kom i sista stund), så premiärhoppning på honom får det bli för mig en annan gång helt enkelt. När han var färdigfixad värmde jag bett till övriga i gruppen innan jag stack iväg och mockade åt ponnyerna. Satte mig sedan på läktaren och tittade på lektionen istället, roligt att se Johanna på något större än ponnyerna!

Fixade sedan i ordning Kuba åt Karin inför nästa lektion och tog sedan emot Con Rise för avplockning av grejer och avborstning. Hästskötarrollen var minst sagt min idag kan man säga! Hjälpte även till att väga upp kvällshösilaget innan jag avslutade kvällen med lite borstning och mys med Miro.

Miro tidigare i vintras.

Kommentarer
Kommentar av: Judith

jag hoppas att det går bra för dig och Miro imorgon!!!
jag ska ju tävla min plupp i 60 och 70!

Svar: Det är Johanna som hoppar Miro imorgon, vi får hålla tummarna för dem. :) Lycka till imorgon! :)
Jennie Börs

2013-03-28 @ 20:39:17
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback