Det är fredag

Publicerat av Jennie Börs den 22 Mars 2013 kl. 22:55 i Vardag
Veckorna de bara rullar på, tycker att det mest är måndag och fredag hela tiden. Skolan rullar på och det känns som jag och Miro äntligen börjar hitta tillbaka på banan igen efter allt vilket verkligen är en stor lättnad för mig. Om en vecka är jag dessutom arton år fyllda vilket är helt galet när jag tänker efter, det är inte förens nu jag verkligen inser hur fort tiden rullar iväg.

I veckan har jag gjort kursvalen inför trean, de slutgiltiga valen känns dessutom bra. Två kurser har jag haft klart för mig sedan jag började i tvåan och för någon vecka sedan kom även ytterligare ett självklart val in. Sedan har jag länge velat över en kurs, en kurs som jag antagligen kommer ha väldigt stor nytta av i framtiden och jag valde den tillslut för att gynna mig själv. Vi får se om den blir av dock och i så fall kommer jag läsa den utöver mina 2500p. Nästa år kommer bli mindre hektiskt än i år, inte lika många pluggkurser och dessutom färre kurser. I helgen blir det däremot plugga som attan för att få en extra dags påsklov, den dagen kommer dessutom innebär några timmars jobb istället för skola!

Nu ska jag avrunda den här fredagen med lite musik, jag har precis klistrat ihop en nya Spotify-lista med en hel del betydelsefulla låtar (jag har säkert glömt hälften...) innan det är dags att ställa klockan för stalljour imorgon. Trots att halsontet börjat tränga sig på, öronen är lite konstiga och jag har en minst sagt uppbokad helg framför mig känner jag mig på något sätt full av motivation till allt, hoppas det håller i sig!
 
Bjuder på en ovisad bild från i höstas på Johanna och våra ponnyprinsarna. :)

Kommentarer
Kommentar av: hej!

följer din blogg 24 7, uppskattar din hand med hästarna, du är bara dig själv i stallet!:P
både du och Johanna är stora förebilder!
ska bara passa på att medla om att det finns en näst lika bra blogg som denna "nellieberntson.se/blogg" kika in där vet jag!
du fotar mycket mycket bra, fina bilder, ja du och din syster är så stora förebilder för mig! lycka till i din karriär hoppas du går så långt som du vill!!!!:-P
stora Kramar

Svar: Tack så mycket, det är roligt att höra! :) Kramar!
Jennie Börs

2013-03-23 @ 12:29:02
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback