Artonårsdagen

Publicerat av Jennie Börs den 30 Mars 2013 kl. 22:16 i Vardag
Min första dag som arton blev minst sagt fullspäckad. Ställde klockan så att jag var vaken vid 02.17 eftersom det var då jag föddes, var lite nördig och tog en screenshoot och la ut på instagram till och med! Tanken var att Johanna skulle ge mig paket där mitt i natten också, men hennes klocka hade inte ringt och jag hade ingenting emot att få lägga ihop ögonlocken på en gång.


På morgonen fick jag paketen från familjen innan vi åt en snabb frukost, därefter drog jag och Johanna upp till stallet. I stallet var det Påskhoppning för hela slanten och emellan Johannas starter hann vi även fixa i ordning stallet. Fick dessutom massor av grattis från både höger och vänster.

På eftermiddagen började släkten att rulla in och sedan var det folk hemma hela kvällen. Det bjöds på smörgåstårta, cupcakes, macarons och cheesecake i två omgångar och på kvällen öppnade jag även min flaska portvin som jag fått i doppresent som skulle öppnas på min 18 årsdag. Utöver det blev det en hel del prat, lite TP-spel och på kvällen körde vi även kinect.

I presentväg fick jag ihop pengar så det nästan täcker hela stövelinköpet, jag behöver enbart skjuta till lite av de redan ihopsparade pengarna. Följande känns väldigt bra eftersom jag nu kan betala stövlarna och ändå ha massor av pengar kvar! Fick även en del andra saker så som iPhoneskal, hörlurssladdsupprullare, en tröja muffinsformar, bakreceptbok, en leksaksbil, halsband, köksredskap och påskgodis.


Förutom min 18 årsdag firade vi även en annan viktig födelsedag, vår katt Bamse fyllde nämligen 14 år! Många tankar gick även till hans syster Trulsa som längre inte finns med oss, igår var första gången sedan vi skaffade katterna som enbart vi två firade födelsedag.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback