"Blicken mot himlen med lyckliga tårar...

Publicerat av Jennie Börs den 02 Juni 2013 kl. 22:43 i Tävling
...vi kommer aldrig aldrig att förlora"

Imorgon är det ett år sedan vi tog vår första placering i LB:1, en andraplacering, och senare under dagen debuterade vi även både LA:1 och regionalt under våra hemmatävlingar. Idag, nästan precis ett år senare, kom vår första placering i LA:1 som dessutom var regional, även det en andra placering på hemmaplan.

Vi har verkligen kämpat oss fram hit vi är idag, än det ena än det andra har alltid krånglat. När vi äntligen varit påväg uppåt har nästa käpp satt sig i hjulet för oss. Det resultat vi presterade idag är heller inte vår högstanivå, vi har flera snäpp kvar uppåt innan vi når vår toppnivå. Den där blå rosetten kändes väldigt bra för mig och mitt självförtroende, ett bevis på att vi också kan lyckas på tävling och inte bara på träning. Bara känslan att få skritta in på en prisutdelning på en fulladdad Miro som vet att han är bäst i världen och sedan galoppera ett ärevarv på en Miro som inte helt kan behärska sig som en samlad och fin dressyrponny. Det är känslor jag inte fått uppleva sedan förra årets hemmatävling, sedan dess har vi alltid blivit fjärdeplacerade och jag har därför fått gått in till fots.


Jag tänker aldrig sluta kämpa för den här ponnyn, vi har så mycket mer att visa världen. Idag var det en annan mamma som sagt till mamma "Berätta för din dotter att det är en riktigt fin ponny hon har. En riktigt fin. Alltså en riktigt riktigt fin.". Det värmer så mycket i hjärtat att höra sådant och jag blir lika glad varje gång den typen av beröm över Miro kommer. Jag har fått så mycket beröm och lovord genom åren att jag inte ens kan särskilja hur många det är och det är något som verkligen fått mig att hela tiden fortsätta kämpa trots all motgång. Alla förluster är vinster i sig, likt som alla misslyckanden är lyckanden med missar.

Om vi lyckats med vår målsättning från i vintras skulle jag och Miro debuterat LA:P1 idag, men den planen fick jag skjuta åt sidan eftersom vi fick förhinder i vår träning under vintern. Jag ser det däremot inte som någon förlust, det är sällan jag gör det i saker och ting. Det känns idag dessutom inte allt för långt borta med en tänkbar debut, det finns ett litet snäpp till som ska släppa för att vi ska vara helt redo att genomföra det på tävling.

Jag är helt klart nöjd med dagens tävlingsdag. Mer kring båda mina ritter från idag kommer imorgon!

Kommentarer
Kommentar av: Louise

Grattis!! Bra jobbat :D

Svar: Tack! :)
Jennie Börs

2013-06-05 @ 09:44:15
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback