Visste ni att...

Publicerat av Jennie Börs den 17 Januari 2013 kl. 10:00 i Allt & inget
... jag är en sann tidspessimist?
Jag hatar verkligen att komma för sent och tror alltid att saker tar längre tid än de gör. Är alltid bland de första på busshållsplatsen och tar alltid en buss som gör att jag är i skolan 30-40 min innan den börjar. Tåget vågar jag nämligen inte lita på och nästa buss gör att jag skulle komma till skolan typ fem minuter för sent, går inte ann i min värld. Ska jag dessutom göra i ordning hästen för träning till exempel, då står hästen alltid färdig borstad och lindad minst 10 minuter innan det är dags att sadla.

... jag har ett extremt kontrollbehov?
Det är något som skapats det senaste året, men jag måste alltid ha koll på allt. Jag känner alltid igenom alla fickor innan jag går hemifrån så allt är med och jag måste alltid dubbelchecka att kaninburen är ordentligt stängd till exempel. Om jag missar att dubbelchecka kaninburen på morgonen har det hänt att jag smsat Johanna att hon måste kolla att den är ordentligt stängd.

... jag är perfektionist ut i fingerspetsarna?
Arbetar jag i Photoshop sitter jag bokstavligt talat och räknar pixlar för att få det exakt som jag vill och Miros småhår måste alltid hållas i trim. Word-dokument i skolan måste se ut på ett speciellt sätt och det händer även att jag designar om lärarnas dokument ibland för att jag vill ha det på ett speciellt sätt.

... jag tycker att mörka hästar med stjärn och pussfläck är det finaste som finns?
Finns ingen finare teckning än en mörkbrun eller svart häst med en stjärn i pannan och en pussfläck på mulen, tecknen får dock inte bli för stora. Båda bröderna Bus, alltså Blacky och Miro, bär den här teckningen i precis rätt utsträckning. Ni kan ju dessutom förstå att jag föll lite extra för den nya ridskoleponnyn, som även han var mörk med stjärn i pannan och pussfläck på mulen.

... jag sällan äter godis, chips eller liknande?
Ibland kan jag känna mig sugen på det ena eller andra, men oftast brukar suget försvinna när jag äter mat. Väldigt ekonomiskt och nyttigt är det i alla fall, men de gånger jag äter något bli det Marabouchoklad eller Nutella vilket är bland det bästa som finns i onyttighetsväg.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback