Ponnymassage

Publicerat av Jennie Börs den 21 Januari 2013 kl. 21:01 i Vardag
Idag hade vi massagetid för ponnyerna, så nu har de fått sin halvårskoll. Jumanji var först ut och jag missade tyvärr lite av början då jag kom direkt från skolan. Hon tyckte att han utevecklats ytterligare sedan sist vilket givetvis var roligt att höra. Det enda som hon hittade var en stelhet i ryggen, men det släppte efter lite nålar i ryggen med låg ström i och lite massage. Hon trodde att spänningen berodde på att han börjat komma igenom mer i hela kroppen och arbetat mer med bakben och rygg, därför har det kommit spänningar som en liten reaktion nu i början.  I övrigt fick han hela kroppen genom masserad. Jumanji var nöjd och glad, stod och njöt av tillvaron även om tålamodet brast lite till och från.

Miro fick därefter massage och på honom hittade hon ingenting, stelheten i högerbak kunde hon inte hitta vid det här besöket heller. Miro blev därför bara genom masserad och sedan fick han lite laser i muskelfästena för båda bakbenen, mest för att underhålla det i höger lite extra. Även Miro tyckte det var skönt med lite massage, dock tappar även han tålamodet efter en stund.


Vi fick även, som alltid, beröm för våra väluppfostrade ponnyer som står snällt och stilla samt för att de välbygda och välmusklade. Det är alltid roligt att höra att vi gör ett bra arbete med våra ponnyer, det får en verkligen att vilja arbeta vidare för att det ska bli ännu bättre. Miro och Jumanji är trots allt det bästa och dyraste vi har, så vi vill verkligen göra allt vi kan för att allt ska bli så bra som möjligt.

Jag känner mig även lugn för att hon inte kunde hitta något i högerbak. Antagligen lyckades jag rida igenom det jag har känt under förra veckans träningar, för det känns verkligen som att det släppte under de tillfällena. Till viss del har jag nog även överanalyserat minsta lilla (det har hänt tidigare) just för att jag vet vilka problem vi hade med högerbak för två år sedan.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback