Only need the light when it's burning low

Publicerat av Jennie Börs den 20 Januari 2013 kl. 21:34 i Vardag
Idag har vi haft stalljour, känns som det var år och dagar sedan sist faktiskt. Jag fick faktiskt lite sovmorgon idag i alla fall och istället för att hjälpa till med med alla stalljoursrelaterade saker (vi är jo trots alltis minst en för mycket annars, så att någon gör något annat gör egentligen inget) städade jag våra stallgarderober. Minst sagt välbehövligt kan jag säga, jag har verkligen blivit galen på all oreda.

Nu är det i alla fall städad, sorterat och fint. Jag är en riktig organiseringsmänniska måste jag säga, var sak ska ha sin plats. Rensade dessutom ut lite saker som längre inte används och kan göra mer nytta någon annanstans än i vår garderob. Räknade även ihop hur många schabrak vi samlat på oss under åren och blev minst sagt förvånad. 36 stycken räknade jag till. Jag hade gissat på ungefär 20(!!) så jag fick mig allt en liten chock, men några ska vi faktiskt göra oss av med. De platserna kommer väl tyvärr fyllas upp inom kort, visserligen...

 
Insläppet gick superfort, det var skötarridning så alla skolhästar utom tre var inne och vi hade massor av insläppare. Snabbt och smidigt gick det! Kvällsfodringen gick bra även den, pappa fixade den medan jag och Johanna fixade lite med ponnyerna.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback