Miro - 19 januari 2013

Publicerat av Jennie Börs den 19 Januari 2013 kl. 22:01 i Ridpass - Miro
Idag gick veckans tredje och sista träning av stapeln, känns helt galet att jag endast har ridit för instruktör den här veckan. I alla fall, projektträning var det idag vilket betyder att jag tränade för Pernilla här hemma i Säter.

Jag hade den första tiden för dagen vilket var väldigt skönt då jag kunde rida fram i lugn och ro. Joggade bara igång lite enkelt med fokus på rakriktningen, både på raka och böjda spår. Miro kändes fin dessutom! Vi började sedan själva träningen med att först checka av rakriktningen i trav längs fyrkantsspåret innan vi övergick in på volten. Arbetet fortsatte som i måndags, vi jobbade verkligen med att få genom allt genom sitsen och då framför allt böjningen i Miros bål.

På volten jobbade vi i både trav och galopp och faktum är att jag hittade känslan i båda gångarterna, åt båda varven. Kändes betydligt bättre idag än i måndags, inte alls samma "hejsan, hoppsan"-känsla även om det ibland kändes mindre bra.

Jag är nöjd med träningen idag, kändes som vi hittade ytterligare ett snäpp idag jämfört med i onsdags. Kände även att jag hittade en bättre ridning och under dagens träning kände jag inte att högerbak var ett problem, något som jag känt under en tid nu. Nu känns det verkligen som vi är påväg in på rätt bana igen!


Det var länge sedan jag bjöd på en outfitbild nu, men här ovan ser ni dagens. Enkelt och diskret men ändå väldigt snygg, Miro klär verkligen bra i vitfodrad nosgrimma. Fina lilla ponnyn!

Kommentarer
Kommentar av: Andrietta Svärdh

Det gör min ponny också, söta bilder :)

Svar: Det är verkligen pricken över i:et på mörka hästar/ponnyer som inte har något genomgående tecken på huvudet! Det ger en sådan fin avdelning av huvudet. :) Tack! :)
Jennie Börs

2013-01-20 @ 09:02:39
Blogg: http://andriettajosefin.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback