Det närmar sig, sakta men säkert

Publicerat av Jennie Börs den 11 Januari 2013 kl. 09:49 i Allt & inget
Om lite mindre än två månader är det äntligen dags för min tävlingssäsong att dra igång. Mitt och Miros tredje och sista ponnyår drar igång, det är verkligen helt galet vad tiden har gått fort. På något sätt känns vår tävlingsdebut den 11 september 2010 var igår, samtidigt som det datumet känns väldigt avlägsen.

I år ska jag förhoppningsvis, peppar peppar, kunna starta säsongen som planerat. 2011 fick jag tack vare armbågsfrakturen skjuta upp min planerade årsdebut och 2012 var det ULK-kurs som saboterade min planering. Jag hoppas helt enkelt att 2013 är tredje gången gillt. Enligt mina planer kommer årsdebuten ske den 9 mars hos Svärdsjö Ridklubb där vi mjukstartar med en LB:1. Förhoppningsvis finns det vid den tidpunkten ett optimalt underlag för framridning utomhus. 

Tävlingsplaneringen därefter är ännu inte helt färdigställd då det inte finns speciellt många godkända tävlingar godkända i TDB ännu, men jag väntar spänt tills allt är färdigt. Lite tråkigt är det dock att bo i Dalarna, det finns en del tävlingar men för att utöka valmöjligheten har jag även börjat söka mig runt i närliggande distrikt. 


Kommentarer
Kommentar av: Anonym

Gud vilka fina ponnyer du har! Snygg blogg överhuvudtaget, kommer definitivt börja följa :D

Svar: Tack så mycket! Roligt att du hittade in och gillar bloggen. :)
Jennie Börs

2013-01-11 @ 13:12:34
Blogg: http://doublecj.blogg.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback