Sportlov!

Publicerat av Jennie Börs den 21 Februari 2013 kl. 22:12 i Vardag
Jag kämpade in i det sista, men idag har jag både skickat in och färdigställt de sista skoluppgifterna. Det känns helt underbart att kunna vakna imorgon och veta att jag har tolv dagars ledighet framför mig. Har egentligen inga speciella planer alls framför mig i dagsläget, förutom det obligatoriska hästrelaterade sakerna + enstaka annan hästrelaterad grej.

Eftermiddagen och kvällen spenderade jag i vanlig ordning i stallet, men jag har allt varit effektiv och hunnit med en hel del saker. Jag har motionerat båda ponnyerna samt fixat alla stallsysslor utom Jumanjis mat. Miro fick sig även en lättare omgång med ryktstenen, första gången för i år för den här veckan har verkligen pälsen börjat att falla av ordentligt. Känns så skönt att det går mot vårtider, ur flera olika perspektiv. Ponnyerna har förövrigt gått på lilla ridbanan idag under dagen och det verkar fungera bra, så nu får de lite gratis pulsträning i alla fall.

Fick mig föresten en glad överraskning idag, som började med att jag förundrades varifrån alla besökare kom ifrån. Försökte göra lite efterforskningar i skolan, tyvärr utan framgång. Nu på kvällen lyckades jag dock lösa problemet, tack vare Theresé, som gav mig en hint om att jag var den lyckliga vinnaren i Henrik Barrys bloggtävling! Jag hade helt förträngt den i bakhuvudet men blev verkligen glad, jag som aldrig brukar vinna saker har nu vunnit en tredje sak. Jag är väl grym på motiveringar, helt enkelt, haha. Så har jag tur får jag kanske göra årsdebuten i ett par rosablingade sporremmar, det vore allt något.

Ponnyerna chillar lite i sin provisoriska hage.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback