Spenderat tid i andra hemmet

Publicerat av Jennie Börs den 22 Februari 2013 kl. 22:36 i Vardag
Första lovdagen börjar nu gå mot sitt slut. En stor del av dagen spenderade jag i stallet, vilket kanske inte är någon större förvåning. Började det hela med dressyrträningen och efteråt fick Samritha lite extra borstning där jag även pälsglansade svansen och sedan borstade ut den med en riktig borste. Tog sedan in Jumanji, borstade, lindade och sadlade honom inför Johannas träning: följande på max 25 minuter. Det gäller att vara snabb och effektiv, kan ju vara glad åt att han är väldigt lättborstad såhär års.

Vi hade sedan insläppet och efter det började jag med att fixa vatten och mat till Jumanji, därefter var det dags att ta tag i Miro. Efter hans promenad fick han en liten omgång med ryktstenen även idag igen och lite annan borstning. Var sedan ingen idé att gå hem innan kvällsfodringen tyckte jag, kändes ganska värdelöst att gå hem för knappt en halvtimme.

Nu sitter jag och försöker bli sadelklok, om det nu går att bli det. Sadlar är verkligen en hel djungel och som amatör är det ingen enkelt lek att ge sig in i, ju mer jag tittar desto mer förvirrad blir jag. Jag vet egentligen inte ens riktigt vad jag letar efter för ärligt talat tror jag inte att det finns en sadel med alla små utséende detaljer som vi tror att Miro kan behöva för att sadeln ska ligga helt optimalt!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback