Shopping @ Norells Hästsport

Publicerat av Jennie Börs den 02 Februari 2013 kl. 21:02 i Shopping
Idag har vi varit på en liten shoppingtur i Borlänge, givetvis blev det en sväng förbi Norells. Jag letade efter ett par normalbruna tyglar med silverspännen i storlek cob i en rimlig prisklass utan större framgång, allt för slippa köra svart träns och brun sadel (vi har bara ett par bruna tyglar, de ena har gått sönder). Tyvärr fick jag lämna det köpet, var tyglarna i rätt storlek var färgen fel på något sätt eller så var de för dyra. Jag hittade mina favorittyglar i rätt färg med silverspännen, men tyvärr fanns de bara i storlek ponny. För Miro fungerar det utmärkt, men eftersom tanken var att de skulle passa även Jumanji la jag ner det hela.

Vi tittade även runt lite till, Johanna hittade ett par riktigt snygga beiga Kingslansridbyxor som vi tänkte köpa tillsammans. De passade tyvärr inte mina ben, hur hittar man egentligen byxor som åt hela vägen ner i det här landet? Jag tycker verkligen att det är jättesvårt att hitta ridbyxor som sitter bra.

Ut kom vi i alla fall med en kasse, innehållande två schabrak. Min beställning från Mias hade kommit, ett alldeles eget Säterschabrak. Det var verkligen på tiden och jag är helnöjd, kommer bli så grymt fint ihop med Miros vitfodrade träns! Johanna köpte även ett marinblått Lamicellschabrak, perfekt prisklass och schabraken ligger dessutom bra under sadeln. Mamma köpte även en ny dragkedjsspray.

Inte världens bästa bilder, men en liten översikt i alla fall.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback