Miro - 24 februari 2013

Publicerat av Jennie Börs den 24 Februari 2013 kl. 21:31 i Ridpass - Miro
Idag longerade jag Miro på morgonen, han såg lite smått fundersam ut när han inte fick äta sin frukost i vanlig ordning. Började med att skritta honom i ungefär 20 minuter innan jag tog in honom på en större volt där han fick först skritta lite innan han fick trava lite, i båda varven. Spände sedan in honom lite och jobbade ytterligare lite på en större volt.

Gjorde lite övergångar mellan skritt och trav vilket fungerade bra, annars jobbade vi mest på att hålla voltspåret vilket fungerade bra även det. Blev ingen längre stund med longering eftersom huvudsyftet var att se hur han reagerade på böjningen, jag kunde dock inte märka att han försökte fly från något i alla all. Får vänta och se hur han är uppsuttet imorgon, kan ju få en annan reaktion då. Avslutade med att skritta honom för hand i ungefär en kvar efteråt.

Den bästa biten av dagens longering var helt klart att kommunikationen mellan mig och Miro var bättre än innan. Är över ett år sedan jag longerade honom sist nu och då hade vi lite problem med övergångarna mellan trav-skritt, det tog ett x antal varv från första signal till Miro faktiskt skrittade. Idag däremot lyssnade han väldigt bra på röstkomandonen och övergångarna blev fina.

Miro var inte på något vidare posarhumör imorse.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback