Miro - 2 februari 2013

Publicerat av Jennie Börs den 02 Februari 2013 kl. 20:46 i Ridpass - Miro
Idag red jag ett pass i ridhuset, givetvis med lånesadeln på. Provade korta lädren ett hål vilket gjorde underverk, kände mig mycket mer bekväm i sadeln. Blev mest lite jogging idag, Miro var lagom pigg eftersom han knappt gjort någonting sedan i måndags!

Red mest på fyrkantsspåret men även på en 20m volt. Till en början var han väldigt pigg och på, sprang mest iväg för mig och rann iväg i takten. Efter en stund fick jag i alla fall tag i honom ordentligt och då kändes det verkligen som att jag fick tag i hela honom, han fick in bakbenen ordentligt och arbetade på i en bra lägre form. Även i galoppen fick jag känslan av att jag fick ihop honom på ett bra och alldeles lagom sätt för dagens krav.

På slutet av passet blev det lite rörigt i ridhuset, det skulle krattas och en ponny skulle promeneras. Jag och Johanna red dessutom samtidigt, men det löste sig ganska bra. Miro kändes i alla fall fin.

Jag är nöjd med passet och Miro, idag fick han mest en chans att frusta ur sig och göra sig av med lite energi. Han jobbade på bra i alla fall och jag trivdes i sadeln, just nu är jag väldigt positiv till den. Ett bra pass helt enkelt!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback