Jumanji - 26 februari 2013

Publicerat av Jennie Börs den 26 Februari 2013 kl. 20:04 i
Jumanji fick sig en liten tur ute, han var så nöjd och glad så tror jag allt. Han var faktiskt lugnare än jag väntat dock, inte alls så taggad som han varit de senaste gångerna när jag och Johanna ridit tillsammans.

Började med att skritta genom byn, på Norddalsvägen blev det sedan trav fram och tillbaka en vända, var även in på en liten avvikelseväg mellan åkrarna. Han travade på lugnt och fint, sökte sig faktiskt fram till bettet nästan på en gång. Nästa vända bortåt tog vi lite vänstergalopp och sedan tog vi högergaloppen på tillbakavägen, även galoppen var lugn och fin! Tog sedan en avslutande travrunda igen, där han släppte efter ännu bättre än första vändan fram och tillbaka.

Skrittade sedan tillbaka genom byn, men svängde av nedför reningsverksbacken för lite klättring först. Jumanji hade dock inga planer på att gå längre än ner för halva, sedan började han göra sina små vändningar på bakbenen. Tyvärr var jag minst lika envis som honom och efter många om och men kom vi nedför backen! Sedan gick vi uppför och gick hem till stallet igen.

Kan ändå säga att jag är nöjd med Jumanji, för i traven och galoppen var han fin. Han hittade en fin kontakt, jobbade på bra och allt sånt där så det kan jag inte klaga på. Lite humör får man sedan ta, han är mest söt när han hoppar hit och dit faktiskt!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback