Igår och idag

Publicerat av Jennie Börs den 20 Februari 2013 kl. 12:30 i Vardag

Igår fixade jag allt åt båda ponnyerna eftersom Johanna hade Öppet Hus på skolan. Det var väldigt lugnt i stallet vilket var väldigt skönt så jag pysslade på i godan ro men fortfarande med effektivitet med stallsysslorna. Ponnyerna borstades sedan och jag försökte därefter laga ett täcke utan att använda symaskin, fungerade dock inget vidare.

Trots att jag inte ridit på en vecka nu känner jag faktiskt inget större sug. Jag tror att det har att göra med att jag går och funderar över vad som är fel med Miro, men idag kan jag förhoppningsvis få ett svar på den frågan. Just nu sitter jag på bussen hem från Borlänge igen efter att ha hunnit med att få klart några uppgifter, en mattelektion och mentorstid. Halv två har Miro massagetid och jag är nervös, hoppas verkligen att vi kan få en rätsida på vart problemet sitter idag. Rapport om hur det går kommer givetvis!

Kommer antagligen att fixa klar stallet efter massagebesöket, sedan går jag hem en vända innan det är dags för veckans ridlektion.




Kommentarer
Kommentar av: Lina

Hej :) riktigt bra blogg!
Vad har dina ponnysar för pappa? jag äger också en new forest ponny , och tänkte att dem kanske hade samma pappa :)

Svar: Hej! Tack så mycket! :) Det står i headern, men Miro är efter Anydale Martien och Jumanji efter Stackarps Dalton. :)
Jennie Börs

2013-02-20 @ 22:59:03
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback