Where I belong

Publicerat av Jennie Börs den 20 December 2013 kl. 23:04 i Shopping
Igår kom ett paket med våra nya klubbkläder, som vi längtat! I ungefär ett år har vi pratat om att beställa kläder, men då var det något problem med broderiet och vi avvaktade därför. Det har sedan blivit uppskjutet tills för någon månad sedan och nu har de äntligen anlänt nybroderade och klara.

För min den blev det en hoodtröja och en dunväst, det kändes som att det skulle komma mest till använding. Tidigare använde jag min klubbjacka flitigt men sedan dragkedjan gick sönder har den knappt blivit använd, trots att dragkedjan är utbytt och numera hel. Tyvärr gillar jag inte modellen som är ganska bylsig och det är nog största anledningen. Nu har vi visserligen klubbkläder och numer kommer de från Sjöhagen. Hoodtröjan är jag verkligen helnöjd med, tror det kommer bli storfavoriten faktiskt. Sitter riktigt snyggt och den är i en väldigt fin marinblå färg. Dunvästen är även den marinblå, den var däremot lite konstig i modellen men den kommer nog till använding i alla fall. Vad jag skulle med en till dunväst till har jag svårt att försvara mig mot, men nu har jag västar i svart, brun, beige och marinblå så då borde jag klara mig långt.

Ryggarna ser ut såhär, sedan är Jennie broderat fram på vänstersidan.

Jag tycker det är väldigt roligt med klubbkläder, just för att det verkligen visar vilken klubb du tillhör. Förhoppningsvis kommer jag bli bättre att visa vilken klubb jag faktiskt är ifrån nu i och med kläderna, tidigare har jag bara haft schabraket som inte används vid varje tävling. Jag gör däremot gärna reklam för vår bra klubb, använde bland annat klubbschabraket nere i Kumla och i Vetlanda för att verkligen visa vart vi kom ifrån när jag och Miro var lite mer okända som ekipage. Längtar redan efter att få matcha ihop klubbkläderna med schabraket!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback