So tell me just what I should do

Publicerat av Jennie Börs den 02 December 2013 kl. 21:08 i Vardag
Idag skulle Miro egentligen få göra någon form av lättare arbete, men den planen ändrade jag till vila. Det är så oerört tråkigt när det är stenhårt i backen överallt och dessutom kolsvart ute, i ridhuset är det lektioner mellan 16-21 på måndagar. Vill jag rida i ridhuset måste jag verkligen skynda mig hem till stallet efter skolan, springa ut i hagen och hämta Miro för att sedan göra iordning honom i raketfart: idag kände jag inte för det alternativet. Hade istället tänkt att skritta honom uppsuttet någonstans ute men motivationen fanns helt enkelt inte där. Då tyckte jag att det var bättre att han fick vila, det dör han inte av och han har dessutom presterat så otroligt bra på slutet.

Beslutet kändes lite bättre utav att Miro hade varit jätteduktig när Pernilla tömkörde i lördags. Inga attityder utan han hade bara sagt "ja" till allt, så skönt att höra! Han hade skött sig så pass bra att hon kunde ändra grundplanen och lägga in och ta igenom även andra saker. Imorgon är det Göranträning på planeringen, jag har inte ridit sedan i torsdags men det ska allt gå bra ändå. Förhoppningsvis kan vi lägga träningen på mer grundridning, det kommer jag i alla fall att önska.

 
Det var i alla fall underbart att äntligen få träffa ponnyprinsarna igen. Lyckades sno några pussar av de även om det fanns intressantare saker som mat i boxarna. Dumt planerat av mig egentligen att vara där över eftermiddagsmaten, de brukar inte direkt vara sociala då. Lyckades i alla fall sno lite pussar! Imorgon blir det att prova grimmorna, de glömde vi hemma idag.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback