Happy new blog year

Publicerat av Jennie Börs den 30 December 2013 kl. 20:53 i Vardag
Idag för tre år sedan publicerades det första inlägget på den här bloggen, gott nytt bloggår! Tänk vad mycket som förändrats sedan dess samtidigt som mycket är sig likt. Är det något som hängt med här från start?

Dagen har förövrigt varit väldigt lugn. Sovmorgon utan alarm ställt, sov däremot ganska oroligt på grund av mystiska drömmar på morgonsidan. Skönt att få vakna av sig själv vid 10 i vilket fall! Efter frukost och lite "ta-det-lugnt"-tid drog Johanna med mig och kameran ut en vända för att hon ville bli fotograferad. Tror faktiskt det blev en hel del härliga bilder!

Efter lite lunch började jag plocka lite i mitt rum, det gick sådär halvbra eftersom jag kom på en ny idé och rätt som det var stod jag och målade en ny hylla som ska upp. Så kan det gå, men slutresultatet kommer blir bra tror jag! Därefter var det bara att gå upp till stallet för att mocka och ta in Miro tidigare för att han skulle hinna äta + smälta maten lite innan dagens träning.

Tränade sedan för Göran, sista träningen. Har tränat för honom en gång i månaden de senaste två och halvt åren men idag red jag min sista träning eftersom jag sagt upp platsen. Träningen gick ganska så bra, fick tyvärr inte den där fina känslan som jag letar efter förens i slutet. På fredag blir det träning för Pernilla igen, det ser jag fram emot!

Nu ska jag ta och titta lite på filmen från dagens träning samt skriva klart mitt 2013-inlägg som kommer tidsinställas för imorgon. Så mycket mer bloggning än så blir det antagligen inte i år. Avslutar i alla fall 2013 med att tjäna ytterligare lite mer pengar, blir nämligen att jobba i stallet imorgon på förmiddagen. Miro ska även få sig en ordentlig promenad.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback