Better than words

Publicerat av Jennie Börs den 28 December 2013 kl. 22:33 i Tankar & åsikter
En bild säger mer än tusen ord brukar det sägas, det är något som stämmer väldigt bra dessutom. Bilden här under togs av Barbro efter min och Miros start i LA:1 på hemmatävlingarna i början av sommaren. Det är verkligen en av mina absoluta favoritbilder på oss två.

Bilden speglar en sådan otroligt lycka tycker jag. Miro ser så nöjd ut som han bara kan, precis som han brukar se ut när han få berömnade klappar på halsen. Dessutom ser han både söt och snygg ut på samma gång. Jag ser kanske inte överdrivet jätteglad ut men det vet jag att jag var eftersom vi ridit ett program utan överdrivna huvudruskningar. Den här ritten gav oss dessutom en delad andraplacering, ett bevis på att allt kämpande hade gett någon form av framgång. Det blev vår enda placering i LA:1 och på regional nivå bland ponnyer.

Världens finaste ponny, jag är så glad att jag har dig. För vad vore livet utan honom? ♥


Kommentarer
Kommentar av: Barbro

:-),kul att läsa, min målsättning med fotograferandet är ju "till glädje för mig själv och andra". Där lyfte min dag!
//Barbro

Svar: Den målsättningen tycker jag verkligen att du lyckats med i den här bilden! :) Tusen tack för den, igen!
Jennie Börs

2013-12-29 @ 13:54:51
Blogg: http://babsfoto.blogspot.se
Kommentar av: lisa

Du gillar One direction va? Tänkte bara med tanke på dina rubriker så verkar de som att du gilar deras midnight memories! Gillar dom själv råmycket så jag dömer inte hehehe

Svar: Jag lyssnar en hel del på de, ja! Har lyssnat på de lite till och från innan men nya albumet har verkligen gjort att jag fått upp ögonen för de ännu mer. :) Misstänkte nästan att jag skulle få kommentarer om det var någon som var insatt, haha!
Jennie Börs

2014-01-01 @ 21:30:57
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback