Säterbygdens Ridklubb: 22 september 2012

Publicerat av Jennie Börs den 22 September 2012 kl. 22:27 i Tävling
Dagen kan beskrivas med ett ord: regn. Helt otroligt vad det har regnat, banan var helt fylld av vatten men trots det kämpade sig ekipagen runt. Vi hade dessutom jour, men jag var bara med och tog ut hästarna och sedan var jag hästskötare/MER-bärare åt Johanna, hehe.

80cm (LD)
Ett stopp på hinder nummer ett och ett på nummer tre, utöver det en mycket bra runda! Johanna red bestämt och vid stoppen tog hon tid på sig innan hon red vidare, vilket ledde till fem tidsfel men det känns som en droppe i havet. Vi var nöjda över resultatet i vilket fall!


90cm (LC)
Vet ni vad de går in och gör? Jo, de går in och sätter dubbelnollan! Johanna red så bra, lugnt och sansat men med helt rätt stöttning. Jumanji hoppade även om han inte kom perfekt på hindren, men allting bara flöt på. Fattar ni, första dubbelnollan i LC, första gången de ens kommer vidare till omhoppning. De hamnade första utanför placering.

De har inte satt en nolla (omstarter borträknade) sedan i maj på hemmatävlingen, i en LD. Det här framgången kändes därför så otroligt härligt. Min kamera hade dött så jag fick inga bilder, men jag tror helt enkelt att det var meningen att jag skulle se det här med egna ögon och inte genom kameralinsen. Jag är så stolt över dem. 

Printscreens från filmen!

Kommentarer
Kommentar av: Caroline

Heja Johanna! Och grattis! Och det var absolut meningen att du inte skulle fota, Jenny, tyvärr existerar de bästa minnena oftast endast i huvudet - men de blir ju så autentiska då! Jag vet inte hur många blomkrukor jag filmat, hur mycket grus och himmel för att jag absolut ville se en viss ritt...

Svar: Ja, det var nog helt enkelt meningen att jag skulle se det med egna ögon, och som tur var så fungerade filmkameran i alla fall! Vi har förresten filmat när vi ridit på hemmaplan men inte fått iväg filmerna riktigt än, men vi jobbar på det ... Om du inte redan sett det, så finns det i alla fall film från min och Miros ritt i LB:1 förra helgen och från Johannas LC runda från helgens tävling ute på youtube. Hoppas allt är bra med er, och krya på dig. Kram!
Jennie Börs

2012-09-25 @ 08:54:00
Blogg: http://hastgarden.blogspot.com
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback