Miro - 30 september 2012

Publicerat av Jennie Börs den 30 September 2012 kl. 22:04 i Ridpass - Miro
Idag skulle vi ut och galoppera med Johanna och Jumanji, Karin och Love. Det blev väl dock inte riktigt lika mycket galopp som det brukar bli, om man säger så. Både Miro och Jumanji var galna, nog för att de brukar bli lite småtaggade men så de höll på idag har de aldrig gjort förut. Miro brukar visserligen bli lite till sig när han har mer än en som sällskap, men såhär har han aldrig blivit?

Blev i alla fall någa galoppvändor och att galoppera var det minsta problemet. Det där med att fatta galopp däremot var inte det lättaste, därför blev det bara högergalopp idag. På ett sätt positivt att han väljer det själv, kommer ihåg ibörjan hur vi kämpade för att få någon anna galopp än vänster ute. Kan i alla fall tillägga att det inte är speciellt lätt att sitta kvar när Miro blir stressad, överladdning på det gör inte saken värre. Tur balansen finns!

Jaja, det blev kanske inte riktigt som planerat. Efter en stund skrittade vi i alla fall hemåt igen. En slambil blockerade delvis vägen hemåt, men Miro var jättemodig och gick förbi den med mig vid sin sida.

Känner att det här inlägget blev väldigt rörigt, ja.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback