Miro - 14 september 2012

Publicerat av Jennie Börs den 14 September 2012 kl. 21:52 i Ridpass - Miro
Joggingpass stod på schemat idag, joggingpass det blev. Började med att ta en välidgt lång framskrittning, först vid hand och sedan uppsuttet på långa tyglar. Kande lite lätt på uppkortade tyglar sedan innan jag började trava. Fokusera på att rida på ett fyrkantsspår, utan staketet tillhands, och jobbade med framåtbjudningen, min blick och mina axlar.

När jag travat i båda varven la jag in lite serpentiner innan jag tog en liten skrittpaus. Galopperade sedan, varvat i lättsits och nedsuttet runt fyrkantsspåret. Mellan de olika varven tog jag lite skrittpaus på tygeln, dels för att återfinna min 100% fokus (har fått order om att ta fler kortare skrittpauser under individuella pass än jag gjort tidagre) och dels för att Miro kan få lite fnatt i huvudet när han galopperar längs staketet samtidigt som hästarna tas in.

Avslutade sedan det hela med lite trav längs fyrkanten igen, gjorde även några skänkelvikningar under lättridning. Fokuserade verkligen på att inte göra någonting med handen och det fungerade hyffsat bra! Avslutade med en halt och skulle sedan göra en ryggning, så tog några skrittsteg och gjorde en ny halt. Miro tänkte dock bakåt i den halten så då gick jag fram igen och gjorde om. Så fick jag hålla på säkert fyra halter till innan han gjorde rätt. Då ryggade vi.

Jag är nöjd med passet, blåste ganska mycket och växlade mellan sol och regn, men trots det skötte sig Miro bra.

Kommentarer
Kommentar av: Johanna Bergqvist

Åh vad kul för er! Stort grattis!! Såg ju er i Vetlanda och jag har följt er sedan dess och när jag sett er så tycker jag att det sett bättre ut än procenten så vad kul att ni fick utdelning!

Svar: Tack så mycket!!
Jennie Börs

2012-09-19 @ 10:23:47
Blogg: http://vallasmexx.blogg.se
Kommentar av: Johanna Bergqvist

Nu hamnade kommentaren fel.. Men det var helgens tävling jag syftade på :)

2012-09-19 @ 10:24:41
Blogg: http://vallasmexx.blogg.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback